Volver a la vista general

BN'ers subasta pantalones para ancianos rosas

BN’ers als Anita Meyer, Willeke Alberti, Henny Huisman, Viola Holt, Frits Huffnagel, Barry Paff en Frank Sanders zullen gesigneerde onderbroeken veilen voor de roze 75-plussersboot, die zal meevaren met de Canal Parade tijdens de EuroPride 2016 in Amsterdam. De veiling wordt georganiseerd door televisiezender OUTtv en is open vanaf vandaag.

Veel roze 75-plussers van Nederland zitten vaak nog noodgedwongen in de kast, omdat zij door hun omgeving (bijvoorbeeld de inwoners van het verzorgingstehuis) niet geaccepteerd worden. Roze 50+, het samenwerkingsverband van ouderenorganisatie ANBO en COC Nederland, wil deze ouderen uit hun sociale isolement halen en mee laten varen op een eigen boot tijdens de Canal Parade om zo aan het hele land te laten zien dat onze voorvechters voor gelijke rechten niet vergeten mogen worden. De Canal Parade vindt plaats op zaterdag 6 augustus in Amsterdam.

VEILING voor seniorenboot A

Helaas heeft Roze 50+ niet genoeg financiële middelen om de boot te bekostigen. OUTtv draagt de homogemeenschap een warm hart toe en zal daarom in samenwerking met de genoemde BN’ers en een aantal sponsoren een veiling organiseren ten behoeve van dit project. Onder andere gesigneerde onderbroeken van de BN’ers zullen daar geveild worden. Alle opbrengsten van de veiling zullen ten goede komen aan de roze 75-plussersboot.

OUTtv is een televisiezender voor de gay en open minded en in heel Nederland te ontvangen via providers als Ziggo (kanaal 129) en KPN (kanaal 315).

OUTtv zendt sinds dit jaar de comedyserie ‘Hot In Cleveland’ van de only living legend ‘Golden Girl’ Betty White uit. Het feit dat zij al 94 jaar bij ons is en ons blijft entertainen, was voor OUTtv aanleiding om iets terug te doen voor de ouderen binnen de homogemeenschap. Het tweede seizoen zal vanaf 11 mei elke woensdag om 22.30 uur te zien zijn op OUTtv.

VEILING voor seniorenboot B

De veiling wordt mede mogelijk gemaakt door Corendon Vliegvakanties, Sofitel The Grand, Restaurant La Cage Amsterdam, Muchachomalo, Kiss Bang Cruise, dinnershow Brooklyn Nights, Koninklijk Theater Carré Amsterdam en Gays & Gadgets.

Rechtstreekse LINK naar de online veiling.

[Bron/Foto: OUTtv]

El COC lucha por los derechos LGBT. ¡Únete a la lucha!