Volver a la vista general

Donación HEMA para la red GSA del COC

De HEMA heeft een cheque van € 20.000,- overhandigd aan vertegenwoordigers van COC’s GSA-netwerk. Het bedrag is de opbrengst van de T-shirts die de HEMA afgelopen zomer speciaal verkocht ter gelegenheid van EuroPride Amsterdam. Het geld zal gebruikt worden voor de organisatie van Paarse Vrijdag op scholen. Bedankt HEMA!

hema-tweet-t-shirts-europride-amsterdam-2016

De cheque werd afgelopen dinsdag 15 november in het Amsterdamse HEMA-hoofdkantoor overhandigd door HEMA-directeur Tjeerd Jegen aan (van links naar rechts op de foto) COC-medewerker Jouke Verboom-van Buuren en Costas en Sophie van de GSA van het Nieuwland College in Amsterdam.

Elk jaar biedt COC Nederland aan leerlingen die Paarse Vrijdag op hun school willen organiseren een gratis actiepakket aan. Er zijn altijd honderden aanvragen meer dan dat het COC financieel aankan, maar met de donatie van de HEMA hebben we nu bijna een dubbel aantal pakketten beschikbaar kunnen stellen.

paarse-vrijdag-2016-klein

Daarmee kan hopelijk iedereen voorzien worden van het materiaal om op 9 december a.s. een mooie Paarse Vrijdag 2016 te vieren.

[Bron/Foto: COC NL/GSA – Illustratie EuroPride T-shirts: HEMA-tweet]

FOTO: Donatie aan GSA door HEMA-directeur Tjeerd Jegen aan COC-medewerker Jouke Verboom-van Buuren en Costas en Sophie van GSA-Nieuwland College Amsterdam – HEMA-hoofdkantoor Amsterdam, 15 november 2016.

El COC lucha por los derechos LGBT. ¡Únete a la lucha!