Volver a la vista general

HEMA apoya a los GSA del COC en la escuela con una campaña especial

HEMA houdt van iedereen. Zonder vooroordelen. En dat willen we dit jaar tijdens Pride Amsterdam op een bijzondere manier samen uitdragen. Na de iconische t-shirts van vorig jaar, verkoopt HEMA dit jaar de HEMA ♥ shirts, waarvan je van tevoren niet weet welke naam erop staat. En die naam kan dus van iedereen zijn. Allemaal met een hartje ervoor. Want liefde is voor iedereen. De t-shirts zijn vanaf 21 juli verkrijgbaar in acht HEMA filialen en via hema.nl. De opbrengst gaat naar het COC’s GSA Netwerk. Zie hier de HEMA Pride video.

Koop een HEMA ♥ shirt zonder dat je weet welke naam erop staat. Je krijgt een blanco verpakking en mag alleen de pasvorm en de maat kiezen. De kleur van het t-shirt en de ♥ naam die erop staat, is een verrassing. En dat is best spannend. Maar liefde uitdragen zonder vooroordelen, is nu misschien wel belangrijker dan ooit.

#♥iedereen

Het t-shirt is verkrijgbaar in twee verschillende pasvormen, regular fit en slim fit, vier verschillende kleuren, acht verschillende maten en met eindeloos veel verschillende namen. Ze kosten € 10,- per stuk. Je hebt waarschijnlijk nog geen idee van wie de naam op je shirt is. Maar wanneer je het draagt kan er van alles gebeuren. Een moment van herkenning, trots, blijdschap of ontroering. Wie er ook op je afkomt, het is de start van iets moois. #♥iedereen.

COC

Met de verkoop van deze t-shirts steunt HEMA de GSA’s van het COC. Van ieder HEMA ♥ shirt gaat de volledige winst naar COC’s GSA Netwerk. GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance: een verbond tussen leerlingen en docenten met allerlei seksuele oriëntaties, gender identiteiten en gender expressies. Samen werken ze aan een school die veilig is voor iedereen, of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent. Met het geld zorgt COC dat dit jaar nóg meer GSA’s een Paarse Vrijdag kunnen organiseren.

Verkrijgbaar in Amsterdam én online

De HEMA ♥ shirts zijn vanaf 21 juli 12:00uur in de volgende HEMA filialen verkrijgbaar: HEMA Jodenbree, HEMA Nieuwendijk, HEMA Kalvertoren, HEMA Amsterdam CS, HEMA Kinkerstraat, HEMA Linnaeusstraat, HEMA Ferdinand Bol, HEMA Haarlemmerplein en via hema.nl.

Zie voor meer informatie: https://www.hema.nl/pride-2017

[Bron/Illustraties: HEMA]

El COC lucha por los derechos LGBT. ¡Únete a la lucha!