Volver a la vista general

Jornada de inspiración para organizaciones juveniles LGBT

Voor de vierde maal organiseren COC, NJR en Movisie de Niet Alleen Anders-dag! Een dag vol inspiratie voor organisatoren van LHBTI-jongerenactiviteiten op zaterdag 10 november in Utrecht.

Er zijn dit jaar weer vertrouwde en gloednieuwe workshops te volgen en er is plek voor meer dan 100 jongeren en ondersteuners die zich inzetten voor LHBTI-emancipatie en ontmoeting van LHBTI-jongeren.

Dit jaar kan je o.a. een workshops volgen over het organiseren van events voor LHBTI-jongeren, vrijwilligersmanagement en suïcidepreventie. In een talkshow gaan we dat dieper in op het succes van bijvoorbeeld Stichting PANN, A.S.V.Gay, Maruf en The Hang-Out 010 als het gaat om het binden van jongeren aan hun activiteiten. En het belangrijkste: je kan met meer dan 100 andere mensen kennis maken die zich ook inzetten voor LHBTI-jongeren! Deelname is gratis.

 

  • Datum: zaterdag 10 november 2018 – 12.00-20.00 uur
  • Locatie: Zaalverhuur7 – Boothstraat 7 te Utrecht

Op de Niet Alleen Anders-website kunnen geïnteresseerde meer informatie vinden en zich aanmelden.

[Fuente/Ilustración: COC NL].

El COC apoya a las personas LGBT - ¿Apoya usted al COC?