COC Lidmaatschap

Hoe download ik mijn digitale ledenpas?

Ik wil graag mijn lidmaatschap opzeggen.

Wat jammer! Maar dat kan natuurlijk altijd. Via het contactformulier kun je je opzegging doorgeven. Mocht je suggesties hebben om ons werk beter te doen, vermeld dit dan in je mail!

Wat gebeurt er precies met mijn contributie?

Het COC zet zich in voor iedereen in de lhbti+-gemeenschap. Met jouw contributie maak je het werk van COC mogelijk, regionaal, nationaal en internationaal. Van het gewone en gereduceerde tarief ontvangt COC Nederland 40% en de regionale COC-vereniging 60%.

Kan ik ook lid zijn zonder contributie?

Helaas niet. We hebben jouw contributie hard nodig, onder andere om verandering nog steeds mogelijk te maken. Lees vooral op de over ons pagina meer over wie wij zijn en wat wij doen:

Ik heb geen mail en/of ledenpas gekregen.

Oei, check je spammail voor de zekerheid. Heb je nog steeds niks binnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik wil graag contact met de ledenadministratie.

Dat kan! Vul het contactformulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Of bel met 020-6234596.

Ik wil graag meer doen dan alleen lid zijn. Wat kan ik doen?

Wat fijn! Als je lid wordt bij je regionale COC, kun je ook aangeven dat je vrijwilliger wilt worden. Ben je al lid en wil je ook vrijwilligerwerk gaan doen, vul dan dit formulier in! Jouw regionale COC neemt dan verder contact op. Wil je graag meer doneren? Graag! Dat kan hier.