Doneren

Ik wil mijn donateurschap opzeggen

Natuurlijk vinden we het erg jammer als je opzegt, maar je kunt op elk moment je steun aan het COC stoppen. Dat regel je het snelst door te bellen naar 020 623 54 96 (gebruikelijke belkosten). Of mail ons op [email protected]. Mocht je suggesties hebben om ons werk beter te doen, vermeld dit dan in je mail!

Kan ik (een deel van) mijn vermogen aan COC nalaten? Hoe regel ik dat?

Dat kan. Op deze pagina vind je hier meer informatie over, je kunt ook direct met ons contact opnemen via [email protected]

Kan ik de Tikkie doorsturen?

Ja dat kan! Dit is de link naar de Tikkie die je kan doorsturen:

Hoe kan ik doneren als bedrijf?

Ja dat kan, je kunt hier doneren of neem hier contact met ons op.. Meer informatie over onze samenwerkingen met bedrijven kun je hier vinden.

Is het mogelijk om je contributie te voldoen via een overeenkomst?

Dat is helaas niet mogelijk. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen!

Ik wil mijn gift aftrekken van de belasting. Kan dat?

 Het COC is een organisatie met een ANBI-status. Dit houdt in dat we ons inzetten voor de samenleving. Giften voor ANBI’s zijn daarom – vanaf een bepaalde drempelwaarde – van je inkomstenbelasting aftrekbaar. Het is overigens ook mogelijk een langdurige overeenkomst met het COC aan te gaan, dan is geen drempelbedrag van toepassing. Dit wordt een periodieke gift genoemd. Via onderstaand formulier kun je een periodieke gift bij ons vastleggen.

Ik wil maandelijks vast doneren, hoe kan ik dat doen?

Alle informatie en een formulier om periodieke giften bij ons vast te leggen vind je op onze donatiepagina.