Terug naar overzicht

HEMA verkoopt regenboogtompoucen voor COC

Het meest iconische stukje gebak van HEMA, de tompouce, wordt komende week omgetoverd in een regenboogversie. Dit alles ter ere van Prideweek die op zaterdag 28 juli in Amsterdam van start gaat. De volledige opbrengst van de verkoop van regenboog-tompoucen gaat naar COC’s GSA-scholierennetwerk.

Naast de HEMA-tompouce met de roze glazuurlaag komt er een limited edition met een schildje van kleurrijke fondant. De Pride-tompouce heeft dezelfde romige smaak, zoals je deze van de HEMA-tompouce gewend bent, aldus de HEMA.

De feestelijke tompoucen zijn vanaf zaterdag 28 juli t/m zondag 5 augustus verkrijgbaar in alle Amsterdamse HEMA’s met een gebakafdeling verkrijgbaar en vanaf donderdag 26 juli al online te bestellen via HEMA.nl. De tompoucen zijn per vier  (€4,-) verpakt in een feestelijk regenboogdoosje.

Opbrengst voor COC’s GSA Netwerk

Met de verkoop van deze Pride-tompoucen steunt HEMA de GSA’s van het COC. GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance: een verbond tussen leerlingen en docenten met allerlei seksuele oriëntaties, genderidentiteiten en genderexpressies. Samen werken ze aan een school die veilig is voor iedereen, of je nu homo, hetero, lesbisch, bi, transgender of in dubio bent.

Over HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs, aldus de winkelketen. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten.

[Bron/Foto’s: HEMA]

Het COC steunt LHBTI’s – Steun jij het COC?