Terug naar overzicht

Holland BiCon 2013 in Rotterdam

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober a.s. organiseert het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) de Holland BiCon 2013 in Rotterdam.

Holland BiCon is een driedaags evenement bol van de activiteiten dat helemaal in het teken staat van biseksualiteit. Het is uiteraard bedoeld voor biseksuelen, maar net zo goed ook voor transgenders, queers, lesbiennes, homo’s, hetero’s en iedereen die niet helemaal in een van deze hokjes past.

Holland BiCon 2013 B

Holland BiCon is ook dit jaar weer boordevol workshops, optredens van onder andere het bekende duo Dorka en Wessels, het grote Barbarian Bisexual Ball (wie ben jij daar, jezelf of je alter-ego) en een forumdiscussie met onder andere Tanja Ineke, voorzitter van COC Nederland, die in debat gaat met Andreas Wismeijer, de expert op het gebied van geheimen in Nederland die vindt dat coming out lang niet zo belangrijk is als iedereen wel denkt. Workshops als flirten, de newbi’s workshop staan op het programma maar ook relaties, hoogsensitiviteit en onderzoek en politiek. Holland BiCon 2013 wordt zondagmiddag afgesloten met een culturele bijeenkomst bij Witte de With.

De prijs (€ 25,- en slechts € 20,- voor LNBi-donateurs en COC-leden) is incl. feest. De maaltijd op zaterdag kost € 10,-.

Zie HollandBiCon.nl voor meer informatie en inschrijving.

[Bron/Illustraties: LNBi]