Terug naar overzicht

Inspiratieavond voor LBT-vrouwen op 25 september

Op donderdagavond 25 september a.s. vindt de eerste editie plaats van In the Pinkture, een inspiratieavond voor lesbische, biseksuele en transgendervrouwen (LBT). De bijeenkomst wordt georganiseerd door COC Nederland en Stichting OndersteBoven (de LBT Vrouwenalliantie), is gratis toegankelijk en vindt plaats in de Amsterdamse boekhandel Vrolijk van 18.30 tot 22.00 uur.

Tijdens In The Pinkture spreken succesvolle LBT-vrouwen over hun leven en carrière. De verhalen worden omlijst door optredens en muziek.

Op donderdag 25 september a.s. bijt Sjeazy Pearl – zie foto – het spits af. Zij vervangt Ramona Pikeur die door omstandigheden helaas verhinderd is. Sjeazy Pearl is dj, producer, motivational speaker en entrepreneur. Zij verzorgt een interactieve master class.

Kim Dankoor is gespreksleider en zal de aanwezigen uitnodigen om hun dromen, wensen en visie met de zaal te delen. Tijdens de afsluitende borrel is er een optreden van DJ Shug La Sheeda (Feenin, Roze Maandag, Chica Bonita).

De LBT Vrouwenalliantie nam het initiatief tot de In The Pinkture-avonden om succesvolle, ambitieuze en inspirerende ‘roze’ vrouwen meer zichtbaar te maken en om LBT- en heterovrouwen inspiratie te bieden. Er volgen in 2014 nog vier In the Pinkture avonden.

In The Pinkture

Datum: donderdag 25 september 2014 – aanvang 18.30 uur tot 22.00 uur

Locatie: Boekhandel Vrolijk, Paleisstraat 135 te Amsterdam

Toegang gratis – Graag HIER aanmelden.

Blijf op de hoogte via Facebook-Vrouwenalliantie.

[Bron/Foto Sjeazy Pearl: LBT Vrouwenalliantie]

Het COC vecht voor LHBT-rechten. Vecht mee!