Terug naar overzicht

Met korting naar ‘A Drag Night To Remember’

Op Eerste Paasdag, zondag 1 April, nemen meer dan 20 dragqueens het Amsterdamse theater De Kleine Komedie over voor een spectaculaire draqshow genaamd ‘A Drag Night To Remember’. De show wordt gepresenteerd door cabaretier Richard Groenendijk samen met April Summer (Hildo Groen). COC-leden krijgen nu 20% korting op de ticketprijs.

Deze avond wordt georganiseerd door Queers Café Amsterdam. Getalenteerde performers zetten een show neer vol dans, live zang en lipsyncs. Van spectaculaire optredens tot prachtige kleinkunst, alles wordt uit de kast gehaald voor een onvergetelijke avond. Als COC-lid krijg je 20% korting op de toegangsprijs.

Groter podium

Het idee van deze show kwam van Marcel Brunsveld, eigenaar van Queers: “Dragqueens verdienen een groter podium in Nederland en zoiets unieks als dit was er nog niet in zo’n groot theater. Ik wil met deze avond de acceptatie van deze kunstvorm verbreden. Het was mijn jongensdroom om een fantastische theateravond neer te zetten en mensen te vermaken. Om dat op deze manier te doen is geweldig!”

Emancipatie met energie en humor

Deze eenmalige voorstelling zal een breed scala aan talenten laten zien: van Amsterdam’s meest scherpe queen Dusty tot frisse talenten als Belle Domage en bewezen succesnummers als de act Sparklezzz (winnaars boot Gay Pride 2012) en Miss Travestie Holland 2017: Patty Pam-Pam. Ook acts als DeeDee Janssens en Sederginne (Vlaanderen) zijn die avond te bewonderen. De gehele show staat in het teken van emancipatie, vol energie en met veel humor. Een programma voor jong en oud met optredens die nog nooit vertoond zijn in zo’n groot theater, toegankelijk voor een uitgebreid publiek.

Presentator Richard Groenendijk kijkt al uit naar deze unieke avond: “Ik heb erg veel zin in deze show op Eerste Paasdag. Ik draag de dragqueens sowieso een warm hart toe en ben er trots op om deze avond co-host te mogen zijn!”

A Drag Night to Remember

Zondag 01 april 2018, vanaf 20.00 uur
De Kleine Komedie
Amstel 56 -58, 1017 AC Amsterdam

Tickets

Tickets zijn online te koop via queers.avayo.nl
Om 20% korting in de ticketwebshop te krijgen gebruik je kortingscode: COC
Per boeking moet minimaal 1 COC-pas kunnen worden vertoond bij binnenkomst in De Kleine Komedie.