Terug naar overzicht

Loten voor COC’s True Colors Loterij nu ook online verkrijgbaar

Start jij het nieuwe jaar met een heerlijke reis naar Gran Canaria, of word je liever overladen door een jaarvoorraad ijs van Ben en Jerry’s? Het prijzenpakket van de True Colors loterij bestaat dit jaar uit tientallen diverse items. Kijk op www.cocloterij.nl voor het overzicht en koop direct online loten voor €5,- per stuk. De eerste trekking zal plaatsvinden tijdens True Colors op zondag 27 januari in Paradiso, Amsterdam, dus zorg dat je jouw loten snel bemachtigt want de winkans is groot!

Online loterij

Door online loten te verkopen bieden we ook mensen die niet fysiek aanwezig zijn bij het evenement een mogelijkheid om mee te spelen, en kan je de loten nu ook als kerstcadeau geven! De trekkingsuitslagen worden op maandag 28 januari vanaf 12:00 uur op www.cocloterij.nl gecommuniceerd.

De opbrengst van de loterij komt ten goede aan COC’s Bob Angelo Fonds, waarmee kleinschalige initiatieven in de LHBTI+ gemeenschap worden ondersteund.

True Colors / Bob Angelo Fonds

True Colors, de jaarlijkse feestelijke fundraiser van het COC, wordt dit jaar gehouden op zondag 27 januari 2019 in Paradiso Amsterdam. COC’s True Colors is een veelzijdig evenement in o.a. een netwerkevenement waarbij honderden LHBTI+ organisaties aanwezig zijn, een feestavond met o.a. diverse optredens van topartiesten, DJ’s, drag queens en dansers, een Silent Disco, een veiling en natuurlijk de True Colors Loterij. Kijk voor informatie op www.truecolors.nl Save the date want dit wil je niet missen!