Terug naar overzicht

Love-in bij het Lieverdje in Amsterdam

Onder het motto ‘Laat liefde regeren’ wil Dolly Bellefleur op Valentijnsdag 14 februari 2013 een Love-in organiseren bij het Lieverdje in Amsterdam. Tijdens deze Love-in wil Dolly Orlando Lansdorf in het zonnetje zetten. Hij is de initiatiefnemer van de HIV Awarenesscampagne ‘Wie is positief’ die van 14 t/m 17 februari a.s. plaatsvindt in Amsterdam.

Op het programma staan o.a. een talkshow en een theaterstuk getiteld de HIV Monologen. Als beschermvrouwe van deze manifestatie geeft Dolly Bellefleur aan Orlando Lansdorf bij het Lieverdje graag de mogelijkheid om het startschot te geven van zijn campagne.

Dresscode: Dolly Bellefleur heeft het in de regel niet zo op dicterende modes en opgelegde dresscodes. Ze mag ze zelfs graag aan haar laars lappen maar ze stelt voor het Spui op 14 februari roze en rood te laten kleuren?!

Programma:
17.00  uur – Welkomstlied Dolly Bellefleur
17.05 uur – Dolly in gesprek met Orlando Lansdorf
17.12 uur – Dolly in gesprek met Aafien Henderiks (HIV-consulente AMC)
17.20 uur – Fragment uit de HIV Monologen
17.25 uur – Let’s make love o.l.v. Dolly Bellefleur 

Op 14 februari 2012 ontving Dolly Bellefleur ‘Het Roze Lieverdje’. Het is een tweejaarlijkse prijs van GroenLinks voor een Amsterdammer die, zoals de jury het verwoordt, ‘zijn of haar sporen verdiend heeft in de strijd voor seksuele diversiteit en homo-emancipatie.’ Toen Dolly het beeldje ontving heeft ze beloofd dat ze als Roze Lieverdje minstens één happening zou organiseren bij het Lieverdje op het Spui in Amsterdam.