Terug naar overzicht

Nuon en EVBox doneren €3500 aan COC

De actie tijdens Pride Amsterdam van energieleverancier Nuon en laadpaalfabrikant EVBox met regenbooglaadpalen heeft ruim € 3.500,- opgelevert voor COC’s Bob Angelo Fonds. Vanochtend werd de cheque ter waarde van € 3.512,68 overhandigd aan COC-voorzitter Tanja Ineke door Vinn de Jong en Anne Wingelaar van Nuon en Job Karstens van EVBox.

Ook dit jaar bracht Pride Amsterdam honderdduizenden mensen samen voor een grootse viering van diversiteit en respect. Dit jaar was er speciale aandacht voor de ‘Heroes’ die zich inzetten voor de medemens en een betere wereld. Om deze helden te ondersteunen, hebben laadpaalfabrikant EVBox en energieleverancier Nuon met de speciale ‘Power to the Heroes’-laadpalen in regenboogkleuren geld opgehaald voor COC’s Bob Angelo Fonds.

“We zijn heel dankbaar voor de mooie bijdrage van EVBox en Nuon, mogelijk gemaakt door hun laadpalen-actie tijdens de Pride Week in Amsterdam”, zegt Tanja Ineke. “Duurzaamheid is natuurlijk een heel belangrijk thema en het is mooi om te zien hoe organisaties hiermee duurzame verbintenissen met elkaar aangaan. Helemaal als zulke samenwerkingen ervoor zorgen dat er een energieboost gegeven wordt aan een fijn en veilig klimaat voor LHBTI’s. We zijn dan ook erg blij dat de opbrengst van dit initiatief direct naar ons Bob Angelo Fonds gaat. Via dit fonds steunt het COC jaarlijks vele lokale initiatieven gericht op ontmoeting en acceptatie van LHBTI´s. Namens de gemeenschap daarom veel dank voor het initiatief van EVBox en Nuon!”

[Bron/Foto’s: Nuon/EVBox – Foto overhandiging cheque met v.l.n.r. Vinn de Jong (Nuon), Tanja Ineke (COC), Anne Wingelaar (Nuon) en Job Karstens (EVBox)

Het COC steunt LHBTI’s – Steun jij het COC?