Назад к обзору

Рождество и Новый год в COC Netherlands

U bent van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. De receptie wordt mede georganiseerd door COC Amsterdam, ZijAanZij, de Gay Krant, Expreszo, De Kringen, OutTV, Transgender Netwerk Nederland en enkele anderen.

Nieuwjaarsreceptie 2011

Zondag 23 Januari 2011 – 16.00-20.00 uur
COC-pand – Rozenstraat 14 te Amsterdam

De receptie is traditiegetrouw een groot feest met optredens, nieuwjaarswensen en onverwachte ontmoetingen waar de hele lhbt-gemeenschap en anderen elkaar in informele sfeer treffen. Bovendien worden op dan ook de jaarlijkse Bob Angelo Penningen uitgereikt aan personen en/of organisaties die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de homo-emancipatie in Nederland.

Het wordt beter

Dit jaar is er bijzondere aandacht voor de ‘Het Wordt Beter’-campagne. Dit uit Amerika overgewaaide initiatief moet jonge homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders een hart onder de riem steken juist in de periode dat ze zich kwetsbaar, anders en gediscrimineerd voelen. Kijk hier naar het COC Nederland Het-Wordt-Beter-Filmpje.

U hoeft zich niet aan te melden voor de receptie, maar omdat de receptie altijd erg druk bezocht is, raden we u aan tijdig te komen.

Goede feestdagen en een gelukkig 2011!
We zien u graag op de 23ste januari!