Terug naar overzicht

T-FESTIVAL in AMERSFOORT

Op zaterdag 25 mei a.s. organiseren gemeente Amersfoort e.a. het T-Festival. Een festival voor transgenders, naasten en andere geïnteresseerden, dat plaatsvindt van 12.00-21.00 uur in de Observant, Stadhuisplein 7 in Amersfoort.

Programma

T-Amersfoort, Art.1 Midden-Nederland, de Wham en gemeente Amersfoort nodigen transgenders, naasten en geïnteresseerden van harte uit voor een middag met een mix van inhoudelijke en ontspannende activiteiten. Ter afsluiting is er een gezamenlijk diner.

Bekijk ook het T-Magazine – hét magazine over het T-Festival met hierin portretten, interviews, opinies en een uitgebreide beschrijving van het programma en de workshops. In de paneldiscussie worden de sociale aspecten van een transitie belicht. Het workshopprogramma biedt een mooie variatie van een ‘Durftevragen’-sessie, arbeidsmarktverkenning, sociale aspecten van een transitie tot een kleding- en boekenbeurs en een workshop dans en beweging.

Aanmelding

Na aanmelding ben u van harte welkom op zaterdag 25 mei a.s. in de Observant. Aanmelden kan tot en met 15 mei a.s. bij Yolanda Joustra-Hagebeuk: [email protected]. Aan deelname aan het programma zijn geen kosten verbonden. Diner en consumpties zijn voor eigen rekening. Voor informatie over het gevarieerde programma kunt u terecht op de site van Art.1 Midden-Nederland.

[Bron: TNN]