Terug naar overzicht

Talkshow Roze Filmdagen met COC-voorzitter

Op zaterdag 21 maart a.s. is COC-voorzitter Tanja Ineke een van de gasten in de talkshow Roze in Beeld tijdens de Roze Filmdagen in Amsterdam. Dat evenement start op donderdag 12 maart en duurt t/m zaterdag 22 maart.    

Roze in Beeld is een interactieve talkshow onder leiding van Rik van de Westelaken waar aan de hand van voor iedereen herkenbare fragmenten vier gasten vertellen over de televisieprogramma’s en films waar ze naar keken toen ze opgroeiden.

Voor welke acteur of actrice hadden zij meer dan gewone aandacht? Hebben de televisie- en filmbeelden geholpen bij de identiteitsontwikkeling en zelfacceptatie? Wie waren hun rolmodellen? Zien zij zichzelf als rolmodel?

Daarover praat in gespreksleider Rik van de Westelaken in deze editie van Roze in Beeld met:

  • Ilias Zian – curator en initiatiefnemer van de Marokkaanse Boot;
  • Natasja Floor – radiomaakster Pink Terrorist;
  • Sipke Jan Bousema – presentator en programmamaker;
  • Tanja Ineke – voorzitter COC Nederland.

ROZE in BEELD-talkshow – zaterdag 21 maart, vanaf 12.30 uur – Ketelhuis 1 te Amsterdam.

Uiteraard is er ook een actieve rol weggelegd voor het publiek. Dus bereid je alvast maar voor: wie was jouw idool? Welk televisieprogramma of film heeft een bijzondere rol gespeeld in je leven? Ter plekke worden op verzoek van het aanwezige publiek YouTube-fragmenten vertoond en er is ruimte voor persoonlijke verhalen en het delen van kijkervaringen.

De Roze Filmdagen zijn van 12-22 maart in Het Ketelhuis, Westergasterrein te Amsterdam.

[Bron/Illustratie: Roze Filmdagen]

Het COC vecht voor LHBT-rechten. Vecht mee!