Terug naar overzicht

Toon je protest met Sotsji4All-armbandje

Toon je protest tegen de Russische anti-homowet en de restricties die Olympische en Paralympische sporters opgelegt worden om daartegen te ageren door het dragen van een Sotsji4All-armbandje. Ze kosten € 2.- per stuk en een deel van de opbrengst van de armbandjes wordt gedoneerd aan het Pride Fonds van Amnesty International en COC Nederland.

De armbandjes zijn ontworpen en op de markt gebracht uit woede over de Russische anti-homowet én het slappe beleid van het Internationaal Olympisch Comité. Als gevolg daarvan zal het voor deelnemers en bezoekers aan de Winterspelen en Paralympische in Sotsji moeilijk worden om protest tegen de anti-homowet te laten horen.

De gang van zaken tijdens de Russian Open Games –  bommeldingen en de annuleringen van locaties, mede onder druk van de Russische autoriteiten – is er alle reden om waakzaam te blijven en steun en solidariteit met Russische LHBT’s te laten blijken.

De armbandjes zijn – uiteraard – in de kleuren van de regenboog met de tekst ‘Sotsji4All’. Voor aanschaf en verdere informatie – zie:

–         Website

–         Facebook

–         Chat4All

–         Twitter – @sotsji4all

De armbandjes zijn behalve in ons land ook al te koop in Noorwegen en Spanje.

De makers werken kostendekkend en streven er naar een deel van de opbrengst af te staan aan het Pride Fonds van Amnesty International en COC Nederland.

[Bron/Illustratie: Sotsji4All]