Terug naar overzicht

TransgenderGedenkdag 2012

how do i get back with my ex girlfriend

Zaterdag 24 november a.s. organiseren Stichting LGBT Groningen en Transgender Netwerk Nederland de TransgenderGedenkdag 2012 in de der Aa-Kerk te Groningen. Om stil te staan bij het feit dat om de andere dag ergens op de wereld een transgender wordt vermoord. Samen met activisten en sympathisanten uit binnen- en buitenland wordt de noodzaak van respect voor diversiteit onderstreept met een divers programma.

PROGRAMMA

12.00 – 19.00 | DOORLOPENDE FOTO-EN FILMEXPOSITIE
13.30 – 15.00 | RONDETAFELGESPREK www.iGender.nl
15.30 – 17.00 | RONDETAFELGESPREK www.iGender.nl
20.00 – 22.00 | CULTURELE AVOND
22.00 – 23.00 | RUIMTE VOOR ONTMOETING
 
De foto- en filmexpositie bevat werk van onder meer Daphne Channa Horn – Photography, Sander & Sandor Fotografie & Visagie, Kristi Jungcurt Fotografie & Prins de Vos.De culturele avond bevat vier Groningse Gendermonologen, gespeeld door onder meer cabaretier George Groot en acteur van Wil van der Meer, muziek en film. Tevens is de Engelssprekende transactiviste Sevval Kilic uit Istanbul aanwezig. Zij is de organisatrice van de Trans Pride in Istanbul en werkzaam als coördinator van LGBT Istanbul.
 

BALLONNEN

We zullen aan het einde van de avond de namen voorlezen van alle transgenders die de afgelopen jaren vanwege hun anders-zijn door geweld om het leven zijn gekomen. Witte ballonnen zullen de kaartjes met deze namen de lucht in dragen.

ONTMOETING & DIALOOG

Tot 23.00 is er ruimte voor ontmoeting en gesprek onder genot van een hapje en drankje in de A-Kerk.

Entree is uiteraard gratis. Houd voor actuele informatie over het programma de Transgender Gedenkdag facebook-pagina in de gaten! Meer weten? Stuur een mailtje naar [email protected].

We kunnen voor doven en slechthorenden een tolk gebarentaal regelen. Laat dat even weten via een mail aan info@lgbtgroningen. Dat is namelijk geen enkel probleem!

Bezoek ook de facebook-pagina van Transgender Gedenkdag om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

how do i get back with my ex girlfriend
zp8497586rq