Terug naar overzicht

Winactie: kaarten voor Melanie C & Sink the Pink

COC verloot 2×2 tickets voor de liveshow van Melanie C & Sink the Pink in Paradiso! De grote zaal show van ‘Sporty Spice’ Melanie C vindt op zondag 28 juli a.s. plaats.

Wereldwijde Pride Tour

Mel C komt – samen met de gelegenheidsformatie van Sink The Pink – in het kader van een wereldwijde Pride tour naar Amsterdam. De dag ervoor treden ze op tijdens de Pride festiviteiten in Berlijn en voorafgaand aan het optreden in Paradiso zijn ze te zien bij het reeds uitverkochte Milkshake Festival. Men kan een unieke show verwachten waarin alle grote hits van The Spice Girls voorbijkomen.

Afterdark

Na afloop van de show presenteert Paradiso de clubnacht After Dark. Honey Dijon, Sandrien en TITIA zijn de dj’s die je door de nacht heen loodsen met een krachtige combinatie van house, techno en disco. Deze clubnacht is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van Melanie C’s liveshow.

Prijsvraag

Wil je kans maken op tickets voor de liveshow? Stuur je antwoord op de onderstaande prijsvraag naar [email protected]:

Wanneer vindt de volgende True Colors benefietavond van COC Nederland plaats in Paradiso?

Reageren kan nog tot zaterdag 27 juli 2019, 12.00 uur. Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld van hun prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Zondag 28 juli in Paradiso Amsterdam
Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam
Deuren openen om 21.30 uur, start concert 22.30 uur.
Concertinfo op www.paradiso.nl

 

COC-leden hebben zondagavond gratis toegang tot Paradiso op vertoon van hun ledenpas 2019.  Vol=vol, dus zorg dat je op tijd bent.

[Bron: COC NL]

Het COC steunt LHBTI’s – Steun jij het COC?