Terug naar overzicht

Zij Aan Zij Jubileumfeest

Op vrijdag 4 augustus viert Zij Aan Zij het zilveren jubileum met een groots feest in Paradiso Noord in Amsterdam – met tal van optredens en de uitreiking van de Zij Aan Zij Empowerment Award door COC-voorzitter én Zij Aan Zij-columnist Tanja Ineke.

Het feest is uiteraard voor alle Zij aan Zij-lezeressen, maar natuurlijk ook voor iedereen die zin heeft in een leuk spetterend damesfeestje. In principe is het jubileumfeest alleen voor vrouwen, maar wil je graag je liefste vriendje meenemen dan is hij zeker welkom als introducee! Let wel: 25 jaar staat voor zilver dus, dat is ook de dresscode voor deze spetterende avond.

Vanaf 19.00 uur wordt er verzameld bij de cocktailbar op het terras aan de voorkant van Paradiso Noord waar roze cocktails beschikbaar zijn. Ook is er entertainment: Merel Moistra zal haar liedjes ten gehore brengen terwijl ze zichzelf begeleidt op haar gitaar. Om 20.00 uur zwaaien de deuren van de concertzaal van Paradiso Noord open en dan begint het programma, dus wees op tijd!

Als iedereen binnen is zal er tussen 21.00-21.30 uur een officieel moment plaatsvinden op het podium: Maria van Oosten, uitgever en hoofdredacteur van Zij aan Zij, houdt een klein praatje en reikt het jubileumnummer uit aan Barbara Barend, hoofdredacteur van Helden, out & proud en bekend van de hand-in-handactie. Tanja Ineke, Zij Aan Zij-columnist en COC-voorzitter, reikt daarna de Zij aan Zij Empowerment Award uit aan de vrouw die enorm veel heeft betekend voor de emancipatie en sociale acceptatie van lesbische, biseksuele, transvrouwen en vrouwen met een intersekse-conditie.

Tenslotte zijn er optredens van Jennie Lena en DJ’s Dees, Sjeazy Pearl en Aiscream, JNM the Naked MC en meer.

Zij Aan Zij 25 JAAR – ZILVEREN JUBILEUMFEEST

  • Datum: vrijdag 4 augustus 2017 – zaal open vanaf 20.00 uur
  • Locatie: Paradiso Noord (Tolhuistuin) – IJpromenade 2 te Amsterdam
  • Dresscode: ZILVER!
  • Kaarten in de voorverkoop € 17,50 – aan de deur € 25,-
  • Voor meer informatie – zie: ZijAanZij.nl en Facebook/ZijAanZij.

[Bron/Illustraties: Zij Aan Zij]

Het COC vecht voor LHBTI-rechten. Vecht mee!