Terug naar overzicht

Zondag COC’s True Colors in Paradiso

Op zondag 22 januari vindt de vijfde editie plaats van True Colors, het nieuwjaars- en fundraisingevenement van het COC. Dit jaar maken bekende namen als Edsilia Rombley, Frederique Spigt, Jan Kooijman en minister Bussemaker hun opwachting in Paradiso Amsterdam.

True Colors vindt plaats op zondag 22 januari 2017 van 16:00-02:00 uur in Paradiso, Weteringschans 6-8 in Amsterdam. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar op www.truecolors.nl.

Op True Colors brengt het COC de veelkleurige Nederlandse LHBTI-beweging bijeen en vieren wat we samen bereiken. Dit jaar komen er vertegenwoordigers van zo’n driehonderd LHBTI-initiatieven naar Paradiso, van belangenclubs tot wandelclubs en van bedrijfsnetwerken tot regionale COC verenigingen.

De opbrengsten van True Colors komen ten goede aan het werk van het COC voor LHBTI-acceptatie en gelijke rechten. Bezoekers kunnen in een stille veiling bieden op zaken als een overnachting in The Grand hotel in Amsterdam, een rondleiding door het Van Gogh Museum van de directeur of een bondageworkshop van Mister B. De hoofdprijs van de True Colors loterij is dir jaar een reis naar Kreta!

Tijdens True Colors reikt het COC de Bob Angelo Penning uit aan een persoon of organisatie die zich in bijzonder heeft ingezet voor de emancipatie van lesbiennes, homo’s, bi’s, trans en intersekse personen. COC-voorzitter Tanja Ineke houdt een nieuwjaarsspeech en ook minister Bussemaker (Emancipatie) spreekt de zaal toe.

True Colors wordt gepresenteerd door Jan Kooijman. Er is een wervelend miniconcert van Edsilia Rombley en ook Frédérique Spigt treedt op. Er wordt gedraaid door o.a. Diva Mayday & miss Bunty, Alex Kaseta, G-Team en MC Divine, Bramsterdam, Danserette en Corné Klein. Het complete programma vind je HIER

 

 

True Colors:
Zondag 22 januari 2017
16.00 tot 02.00 uur – Paradiso Amsterdam.
Voorverkoopkaarten : €25,-, COC-leden: €15,-
Kijk voor meer informatie op www.truecolors.nl