Terug naar overzicht

Werk mee aan ILGA-Europe Conferentie in Den Haag!

Tijdens deze conferentie worden, naast de normale activiteiten tijdens een jaarvergadering, vele paneldiscussies en workshops gehouden die tot doel hebben om de activisten uit 50 Europese landen, van Ierland tot Kirgizië, te helpen bij hun werk om de emancipatie en gelijkberechtiging van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders te bevorderen.

Iedereen uit de regio Den Haag die deze week enkele hand-en-spandiensten wil verrichten om de conferentie zo goed mogelijk te laten verlopen en om de deelnemers (gasten) welkom te heten in Den Haag kan contact opnemen met:

Maxim van Ooijen

, coördinator werkgroep Politiek en Buitenland COC Haaglanden – mail: maximvanooijen(@)planet.nl.

Kennis van de Engelse taal is zeker een wens/must!!

Zie voor meer informatie ILGA-Europe The Hague 2010.

_Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) maakt de conferentie financieel mede mogelijk_.