Nalaten aan COC

Accepteer statistics cookies
om deze video te zien.


Zet het geluid aan en luister naar het verhaal van Gerard & Frans. Klik hiervoor op het speaker-symbool in de video.

Onze strijd voor gelijke rechten van de regenbooggemeenschap kent geen eind. Wilt u ook in de toekomst een bijdrage blijven leveren? Denk dan eens aan de mogelijkheid om COC op te nemen in uw testament.

Om alles goed te kunnen regelen, is het belangrijk dat u weet waar u aan begint. Daarom hebben wij een magazine voor u gemaakt. Daarin maakt u kennis met Gerard & Frans en met Chiel. Zij vertellen waarom zij COC hebben opgenomen in hun testament. Ook vindt u er informatieve interviews met een roze notaris en een executeur. Zij beantwoorden vele vragen over het regelen van uw nalatenschap.

En uiteraard vertellen wij u graag wat wij kunnen doen met uw nalatenschap: Uw idealen laten voortleven!

Als u onderstaand formulier invult, sturen wij het magazine zo snel mogelijk naar u toe.

Goed om te weten:
COC Nederland is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en betaalt daardoor geen erfbelasting over uw erfenis of legaat. Uw hele nalatenschap komt daardoor bij ons terecht. Ook is COC erkend als goed doel door toezichthouder CBF. Het COC mag volgens haar statuten een erfenis alleen beneficiair aanvaarden. Dat wil zeggen dat er geen schulden mogen zijn. Het COC houdt zich aan de Code Nalaten van Goede Doelen Nederland.

Voor ons betekent het heel veel dat u overweegt COC in uw testament op te nemen. Wij garanderen een persoonlijk en zorgvuldig contact tijdens het hele traject.

Nog vragen ? mail naar [email protected]

Hartelijke dank. Met uw bijdrage maakt u echt een verschil voor toekomstige generaties!