COC initiatieven

Filteren

Op thema:

Cocktail

Cocktail werkt aan het verbeteren van de levens en kansen van lhbti+ asielzoekers in Nederland. Bij Cocktail kun je terecht voor sociale steun, informatie over lhbti+ onderwerpen in verband met asiel, of draag bij als vrijwilliger.

Naar de website

Zonder Stempel

Zonderstempel.nl is een website van en voor lhbti+ personen met een verstandelijke beperking. In hun ontmoetingscafés organiseren ze regelmatig gezellige en fijne bijeenkomsten.

Naar de website

Roze Gebaar

Roze Gebaar is de online gemeenschap van, voor en door dove en slechthorende lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgender en intersekse personen (lhbti's) in heel Nederland. Op RozeGebaar.nl vind je informatie over homo- en biseksualiteit en genderidentiteit en een overzicht van activiteiten door het hele land.

Naar de website
Logo voor Autiroze. AutiRoze is er om lhbti+ met autisme hun plek te laten vinden in de regenboog gemeenschap, de autisme gemeenschap en de samenleving als geheel.

Autiroze

AutiRoze is er om lhbti+ met autisme hun plek te laten vinden in de regenbooggemeenschap, de autisme gemeenschap en de samenleving als geheel. Ze organiseren regelmatig leuke en gezellige ontmoetingen.

Naar de website

Switchboard

COC’s Switchboard is er voor lhbti+ personen en iedereen die informatie, advies, ondersteuning en een luisterend oor nodig heeft. Switchboard zoekt regelmatig vrijwilligers (zoals jij!) die willen helpen om te chatten, bellen of mailen.

Naar de website

Rainbowvote

Bij verkiezingen informeren we op onze website Rainbowvote.NU over de standpunten van politieke partijen op het gebied van ‘regenboog politiek’, zodat mensen ook zelf invloed kunnen uitoefenen.

Naar de website

Respect2love

Respect2Love is onze community voor en door lhbti+ personen met verschillende culturele of religieuze achtergronden. Samen delen we informatie, advies en organiseren we bijeenkomsten. In ons Respect2Love Empowerment programma ontwikkelen lhbti+ personen met een diverse achtergrond zich tot voortrekkers in hun eigen gemeenschap en de maatschappij.

Naar de website

Roze Zorg

De Roze Loper is een officieel keurmerk voor zorg- en welzijnsinstellingen. Instellingen met een Roze Loper-keurmerk maken werk van sociale acceptatie en inclusie van lhbti+ personen. Een Roze Loper aanvragen?

Naar de website

Roze 50+

Ben jij op zoek naar informatie, activiteiten en mogelijkheden om elkaar als roze 50-plusser te ontmoeten? Sluit je dan aan bij onze Roze 50+ gemeenschap! Op Roze50plus.nl lees je meer. 

Naar de website
Logo voor Expreszo. Expreszo is een online magazine voor en door queer jongeren dat lhbti+ jongeren voorziet van artikelen, tips en voorlichting.

Expreszo

Expreszo is een online magazine voor en door queer jongeren dat lhbti+ jongeren voorziet van interessante en leuke artikelen, tips en voorlichting. Het zit vol met verhalen die nog niet zoveel plek krijgen in de mainstream media.

Naar de website
Logo voor Jong&Out-community. Deze community is er voor iedereen tot en met 18 jaar, ongeacht seksuele oriëntatie,  genderidentiteit, genderexpressie of geslachtskenmerken.

Jong en Out

Onze Jong&Out-community is er voor iedereen tot en met 18 jaar, ongeacht seksuele oriëntatie,  genderidentiteit, genderexpressie of geslachtskenmerken. Jong&Out is dé plek om andere (lhbti+) jongeren online en offline op een veilige manier te ontmoeten.  

Naar de website
Logo voor de Gender & Sexuality Alliance. Dit is een organisatie of groep leerlingen en vrijwilligers die zich sterk maakt voor een voor iedereen veilige omgeving op school.

GSA Netwerk

Een Gender & Sexuality Alliance (GSA) is een groep leerlingen die zich met steun van COC inzet voor een veilige omgeving op school voor iedereen.

Naar de website