Vacatures

Environ. 6 heures par mois.

Appel à candidatures pour la Communauté de Pratique sur les alliés à la cause de l'égalité des droits des personnes LGBTIQ+

Lees meer

Approx. 6 hours per month.

Call for Applications for the Community of Practice on Allyship for Equal Rights of LGBTIQ+ people

Lees meer

Algemeen Bestuurslid Federatiebestuur

Wij zoeken een betrokken en vooruitstrevend Algemeen Bestuurslid voor het COC Federatiebestuur. Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de de emancipatie, gelijkwaardigheid en gelijke rechten van lhbti+ personen in Nederland en de rest van de wereld? Lees dan meer over deze functie en herken je jezelf in het profiel en wil je bijdragen aan onze doelstellingen, stuur ons dan je sollicitatie voor 22 september.
Lees meer

Senior medewerker algemene en bestuurszaken (0,4 fte) & senior medewerker vrijwilligers & community (0,6 fte)

COC is op zoek naar een Senior medewerker algemene en bestuurszaken (0,4 fte) & senior medewerker vrijwilligers en community (0,6 fte). Voor deze interessante combinatiefunctie zoeken we iemand die kan schakelen tussen bestuur, directie en de federatie die bestaat uit 20 regionale COC verenigingen en het federatiekantoor in Amsterdam. Herken je jezelf hierin? Solliciteer snel!
Lees meer

10-20 days

Terms of Reference: Mapping Funding Landscape for International LGBTQI+ work

We are looking for someone with extensive experience in fundraising to map the fundraising landscape and identify new potential donors. As well as jointly develop robust strategies to successfully pitch our work to these different donors.  
Lees meer

28-36 uur

Financieel Projectmedewerker

Help jij om de ambitieuze regenboogprojecten van het COC tot een groot succes te brengen? Als Financieel Projectmedewerker lever je financiële administratieve ondersteuning aan de projecten en ga je aan de slag met subsidieverantwoordingen.
Lees meer

Staat er geen vacature voor jou tussen?

We zijn toch benieuwd naar je! Stuur ons je open sollicitatie en waarom je bij ons zou moeten werken.

Het COC zet zich actief in voor een diverse en inclusieve samenleving. Wij geloven dat je verandering alleen samen kunt bereiken, want samen sta je sterk. Kom jij bij ons werken? Samen zorgen we ervoor dat iedereen veilig en vrij kan leven, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit, genderexpressie, en geslachtskenmerken.