Vacatures

32 uur per week

Stagiair Communicatie en Content Beheer

Je gaat samenwerken met het team ‘Jongeren en Onderwijs’ dat nu bestaat uit 5 medewerkers. We houden ons bezig op allerlei vlakken maar zijn vooral bekend van projecten zoals GSA (Gender and Sexuality Alliance) en Jong&Out. We doen nog veel meer zoals voorlichting, de inzet op het primair onderwijs (PO), verbetering van sensitieve zorg voor lhbti+ personen en meer! Ook organiseert het team Paarse Vrijdag en andere campagnes om meer zichtbaarheid en aandacht te genereren voor de lhbti+ gemeenschap.
Lees meer

2 uur per week (indicatief)

Vertrouwenspersoon

Als vertrouwenspersoon draag je bij aan een veilig COC voor medewerkers, vrijwilligers, deelnemers en bezoekers. Je voert vertrouwelijke gesprekken met iedere bij het COC betrokken persoon die daar behoefte aan heeft.
Lees meer

5 zaterdagen

Trainer in het Landelijk Trainersteam Voorlichting

De trainingen worden vier à vijf keer per jaar op diverse locaties in Nederland gegeven. Een deelnemersgroep bestaat uit 20 tot 25 (beginnende) voorlichters. De training zelf is een echte doe-training: deelnemers oefenen in de vorm van een rollenspel met hun eigen verhaal, met werkvormen, met het maken van lesschema’s en met lastige situaties in de klas. Als trainer begeleid je het proces, geef je feedback en reik je de deelnemers vanuit verschillende invalshoeken praktische handvatten en oplossingsrichtingen aan.
Lees meer

28-36 uur

Financieel Projectmedewerker

Help jij om de ambitieuze regenboogprojecten van het COC tot een groot succes te brengen? Als Financieel Projectmedewerker lever je financiële administratieve ondersteuning aan de projecten en ga je aan de slag met subsidieverantwoordingen.
Lees meer

Staat er geen vacature voor jou tussen?

Het COC zet zich actief in voor een diverse en inclusieve samenleving. Wij geloven dat je verandering alleen samen kunt bereiken, want samen sta je sterk. Kom jij bij ons werken?  Samen zorgen we ervoor dat iedereen veilig en vrij kan leven, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit, genderexpressie, en geslachtskenmerken.