Contact

Bezoek- en postadres

Nieuwe Herengracht 49
1011 RN Amsterdam

 

 

Routebeschrijving
Openbaar vervoer

COC Nederland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station neem je de metro 51, 53 of 54 naar Waterlooplein. Vanaf dit metrostation neem je de uitgang Nieuwe Herengracht.

Looptijd ongeveer 5 minuten.

Kijk voor een reisadvies op www.9292.nl

Auto

Zoals bekend is het vinden van een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam niet makkelijk. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Stopera.

Telefoonnummer

tel (020) 623 45 96

fax (020) 626 77 95


We zijn maandag t/m donderdag bereikbaar van:
9.30 – 12.30
13.00 – 16.30

Op vrijdag van:
13.00 – 16.30

Op publieke feestdagen is het kantoor gesloten.

Heb je al contact met een van onze collega’s? Mail of bel deze persoon dan gerust rechtstreeks. 


Note: Optie 1 in het belmenu, ledenadministratie, is alleen bereikbaar op maandag t/m donderdag van 10.00 – 12.30.

Digitaal

Stuur ons ook gerust een berichtje op onze sociale media kanalen! Of stel je vraag via het:
contactformulier.

([email protected] voor individueel advies)

Bedrijven en werknemers

Neem contact met ons op via [email protected]

(dit email adres is niet voor studenten, gebruik hiervoor het contactformulier)

Newcomers

Are you a refugee and new in the Netherlands and looking for social activitities or information? Take a look at www.cocktailonline.nl,

Algemene vragen over seksuele oriëntatie, genderidentiteit of genderexpressie?

Neem dan contact op met COC’s Switchboard. Hier beantwoorden vrijwilligers alle vragen, alles mag! Scholieren en studenten kunnen hier ook bijvoorbeeld terecht voor werkstukinformatie. 

Ga naar COC Switchboard

Pers

Tijdens onze kantooruren kan pers contact opnemen met onze persvoorlichter Philip Tijsma via de gegevens hierboven. In uitzonderlijke gevallen kan pers buiten kantooruren contact opnemen via het mobiele persnummer:
06 – 3958 3789 (geen sms/whatsapp)

Persfoto’s van het COC en de COC-voorzitter zijn hier te vinden.

Vragen

Voor algemene vragen over seksuele oriëntatie, genderidentiteit en genderexpressie kun je altijd contact opnemen met COC switchboard.

Klachten

Klachtenregeling – We horen natuurlijk graag of we ons werk goed doen, maar omdat het mensenwerk blijft, kunnen er fouten worden gemaakt. Laat het ons dan ook weten. Lees hier onze klachtenregeling.

Klokkenluiders-regeling

Als maatschappelijk organisatie heeft COC uiteraard een klokkenluidersregeling. Dit houdt in dat werknemers van het COC bekend kunnen maken aan een vertrouwenspersoon dat ze vermoedens hebben van illegale of immorele praktijken. Lees hier vooral meer over onze klokkenluidersregeling.

Ledenadministratie

Voor meer informatie over lid worden kun je kijken op www.coc.nl/lidworden. Daar vind je ook de meest gestelde vragen. Je kunt ook bellen van maandag tot en met donderdag 10-12 uur met 020-6234596 (optie 1 in het keuzemenu).

Doneren

Jouw bijdrage betekent veel voor ons. Niet alleen omdat we ons gesteund voelen, ook omdat we in actie kunnen komen. Wil je ons helpen met een financiële donatie? Neem dan een kijkje op www.coc.nl/doneren

Kom werken bij COC

We zoeken altijd vrijwilligers, maar we hebben ook een aantal vacatures open staan:

Vacatures

Op zoek naar financiële ondersteuning?

Heb je een goed idee waar wij je bij kunnen helpen? Neem eens een kijkje bij ons Bob Angelo Fonds. Of stuur ons een mailtje! Via: [email protected]

Bob Angelo Fonds

COC bij jou in de buurt


Waar je ook woont, er is altijd een COC in de buurt waar je op kunt rekenen. Een regionaal COC geeft lhbti+ voorlichting op scholen, organiseert sociale activiteiten, werkt aan veiligheid en acceptatie, en doet nog veel meer. Lokaal behartigen we jouw belangen, en zijn daarmee voor velen een eerste aanspreekpunt. Ze ontvangen je dan ook graag met open armen!