Terug naar overzicht

Oproep van Maureen en Duran Renkema

In een open brief schrijven Maureen en Duran Renkema het volgende:

_De afgelopen dagen is de berichtgeving omtrent de zaak Duran Renkema vs GPO-WN in verband met het dreigende ontslag wegens homoseksualiteit in sommige media veranderd in berichtgeving in de persoonlijke sfeer._

_Wij willen benadrukken dat we ons_

volledig

_distantiëren van de onjuiste manier waarop e.e.a. op dit moment in sommige media voorgesteld wordt, met name inzake de ziekte van Maureen en de manier waarop wij uit elkaar gegaan zijn. Die zaak heeft een lange geschiedenis en facetten die alleen ons aangaan. Wij vragen u dit te respecteren._

_Hierbij doen wij een dringend beroep aan alle betrokkenen om de discussie weer te verleggen naar de eigenlijke zaak. De berichtgeving over ons privéleven is niet relevant en brengt ons, bedoeld of onbedoeld, enorme persoonlijke schade toe._

Zie voor meer informatie ons dossier STEUN DURAN RENKEMA.