Terug naar overzicht

CHJC organiseert coming-out weekend

Kun je eigenlijk wel tegelijkertijd christen en homoseksueel zijn? En mag je wel toegegeven aan je gevoelens?

Als je je dat afvraagt, kun je je opgeven voor het komende coming-out weekend. CHJC biedt jou de ruimte om in een veilige omgeving te praten over alle vragen die je hebt.

Het weekend wordt georganiseerd door vrijwilligers die uit eigen ervaring weten hoe belangrijk het is om ervaringen te delen. Zij bieden jou een afwisselend programma, waarin gesprekken over serieuze zaken worden afgewisseld met leuke activiteiten. Een deelnemer aan het vorige weekend zei na afloop: ‘Tegen iedere jonge homo of lesbo wil ik zeggen: Gun jezelf dit, je hoeft het niet allemaal in je eentje te doen!’

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over het weekend kun je contact opnemen met Gijsbert Dieleman, lid van coming-out commissie – mail naar: comingout30min(@)chjc.nl.

Op de ComingOutWeekend-website vind je het programma, de locatie en kun je je inschrijven.

Deelnemen aan het weekend kost €50,-.

Over CHJC

CHJC organiseert coming-out weekend
CHJC is een vereniging van christelijke homo’s, lesbiennes en biseksuelen. CHJC heeft als doel mensen met een christelijke levensovertuiging die homoseksueel of biseksueel zijn samen te brengen en daarnaast de integratie van homo- en biseksualiteit binnen kerk en samenleving te bevorderen.