Terug naar overzicht

Tweede Poolse discoavond bij COC Haaglanden

In de regio Haaglanden wonen ca. 25.000 Polen. De Poolse lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) hebben het in hun eigen land niet gemakkelijk. Daarom zet COC Haaglanden zich al jaren in om hun situatie waar mogelijk te verbeteren.

Om de Poolse LHBT’s en al hun Nederlandse vrienden en vriendinnen een plek te bieden zichzelf te kunnen zijn, organiseert COC Haaglanden deze speciale activiteit. Deze avond is voor iedereen die graag wil dansen op de nieuwste Poolse hits en natuurlijk ook op andere muziek. Iedereen is van harte welkom om er een echte Poolse ‘thuissfeer’ van te maken. De toegang is gratis.

COC Haaglanden werkt voor de LHBT-doelgroep in de negen gemeenten van het Stadsgewest Haaglanden (Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer).