Terug naar overzicht

'Gevoel kan je niet verbieden'

In een persoonlijk getinte toespraak verhaalde Koşer Kaya van een ontmoeting met een imam in een bergdorp in Oost-Turkije. Op haar vraag over de visie op homoseksualiteit, antwoordde de imam: ‘Gevoel kan je niet verbieden’. ‘En dat bood zoveel perspectief, zoveel hoop, dat ik dacht: er komt een moment dat ook in landen waar het niet normaal gevonden wordt, iedereen uit de kast kan komen’, aldus Koşer Kaya.

Wim Rueck, voorzitter van COC Haaglanden, was zeer ingenomen met de inzet van de vrijwilligers om Meltingpot een nieuwe start te geven. Het belang van een multiculturele laagdrempelige ontmoetingsplaats in Haaglanden is immers niet te onderschatten.
'Gevoel kan je niet verbieden'
De MeltingPot – Diversity Bar & Disco Night is de caféavond van COC Haaglanden gericht op lesbo’s, homo’s, bi’s en transgenders (LHBT’s) met alle mogelijke culturele achtergronden. Meltingpot vindt plaats op elke donderdag van 21.00 uur tot 2.00 uur in BastaCafé, Scheveningseveer 7 te Den Haag. De entree is gratis en er is een afterparty in Hans & Brietje

_COC Haaglanden werkt voor de LHBT-doelgroep in de negen gemeenten van het Stadsgewest Haaglanden (Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer)_.