Terug naar overzicht

Symposium Hulpverlening en Homoseksualiteit

Tijdens dit symposium laten Rotterdam Verkeert en COC Haaglanden u kennismaken met de praktijk van de homo- en lesbisch specifieke hulpverlening, en bieden zij u inspiratie en concrete handvatten om seksuele gerichtheid bespreekbaar te maken in het contact met uw eigen cliënten.

Op het programma staan sprekers, workshops en er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen: vindt u zichzelf voldoende deskundig om homoseksuele, biseksuele en lesbische cliënten adquaat hulp te verlenen? Hoe pakt u dat aan? Of bent u wel eens tegen uw eigen ongemak of gebrek aan kennis aangelopen op dit vlak? Daarnaast zijn we benieuwd naar uw visie hoe in de Rotterdamse en Haagse regio de hulpverlening aan deze doelgroep kan verbeteren.

Begin mei a.s. is het definitieve programma te downloaden op de site van Rotterdam Verkeert.

Vooraanmelding

:
Wilt u verzekerd zijn van een plek, dan kunt u zich nu al aanmelden door een e-mail te sturen naar info(@)rotterdamv.nl o.v.v. uw naam, functie, organisatie en e-mailadres. U ontvangt dan het definitieve programma in mei.

Symposium Hulpverlening en Homoseksualiteit

Datum: 21 juni 2012 – 12.00-17.00 uur (met naborrel)
Locatie: Centrum Djoj – Antony Duyklaan 5-7 te Rotterdam