Terug naar overzicht

Haarlem krijgt ‘Roze Camping’

‘Geen enkele stad heeft ooit eerder een geheel Roze Camping georganiseerd. Wat mij betreft mag dan ook niemand dit unieke evenement missen. Denk bij dit weekend aan vuurkorven, gitaren, privéstrand en veel roze gezelligheid’, aldus Eva de Raadt van Haarlem Roze Stad.

Voor wie niet in het bezit is van een tent of met een groot gezelschap wil komen is het mogelijk om een van de grote legertenten op het terrein te huren.

Gratis parkeren

Over mobiliteit hoeven de gasten zich geen zorgen te maken. De camping op het terrein van adventurepark Saplaza bevindt zich vlakbij station Haarlem Spaarnwoude en de afslag van de N200 (afslag IKEA). Bezoekers kunnen gratis parkeren en met het openbaar vervoer zit men zo in het centrum. Ook is het mogelijk om fietsen te huren.

Aan de veiligheid is ook gedacht. Het terrein is beveiligd en er zijn kluisjes te huur. Naast het feest in het centrum kunnen de bezoekers ook genieten van het naastgelegen natuurgebied Spaarnwoude.

Overnachten op de Roze Camping bij Saplaza kan al vanaf 11,50 euro p.p.p.n.. Voor meer informatie kijk op Haarlem Roze Stad.