Terug naar overzicht

Haarlem Roze Stad en HFC presenteren Hollands Trots

Vanaf 14.30 uur kunnen de sportievelingen onder ons meedoen aan de zeskamp, waarbij vooral de gezelligheid voorop staat. De zeskamp bestaat uit oer-Hollandse onderdelen als een oberrace, zaklopen, rupsbandenrace en een vliegend tapijt. Er kan zowel individueel als per team worden ingeschreven. Een DJ zorgt voor een gezellig Hollands muziekje langs het veld.

Ben je niet zo sportief, maar houd je wel van een feestje? Om 17.00 uur gaat de BBQ aan, zodat om 18.00 uur de wedstrijd Nederland–Denemarken op groot scherm gevolgd kan worden. Aansluitend zal er een Hollandse feestavond losbarsten met diverse live-optredens van onder andere Wendy Molee. De feestavond wordt georganiseerd in samenwerking met de Roze Muggen.

Organisator Diana van den Born van Haarlem Roze Stad is zeer verheugd, dat de Koninklijke HFC wederom gastheer wilt zijn van een evenement van Haarlem Roze Stad.

‘De samenwerking bij de Battle of the Genders, de voetbalwedstrijd tussen transmannen en transvrouwen op eerste paasdag, is zo goed bevallen, dat we graag weer met hen in zee gaan’, aldus Diana van den Born.

Inschrijven voor de zeskamp kan tot en met 2 juni a.s. via het inschrijfformulier op Haarlem Roze Stad.

De kosten voor deelname aan Hollands Trots (zeskamp, bbq en feest) bedragen € 22,50 p.p. of € 200,- per team. Dit is inclusief 2 consumpties.

Kaarten voor de BBQ en de Hollandse feestavond zijn € 17,50 p.p. (excl. fee) en voor 6 juni a.s. te bestellen via Haarlem Roze Stad. Het is ook mogelijk om tickets à € 7,50 pp (excl. fee) enkel voor het feest te bestellen.