Terug naar overzicht

Pink Tournament in Nijmegen

Met het roze toernooi wil Gay Sport Nijmegen de emanicpatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) bevorderen, een veilig en positief sportklimaat scheppen en de integratie van LHBT’s stimuleren. Het 4de Pink Tournament staat overigens nadrukkelijk open voor niet-LHBT-sporters!

Op zaterdag 9 juni geven de voormalig Olympische zwemmers Johan Kenkhuis, Benno Kuipers, Suze Valen en Annabel Kosten een clinic borstcrawl. Daarnaast worden in het Sportfondsenbad-West in Nijmegen Fun Games gehouden.

Tegelijkertijd worden in sportcomplex Gymnasion van de Radboud Universiteit Nijmegen een volleybal- en badmintontoernooi gehouden. Bij het volleybal strijden teams uit verschillende steden en van verschillende organisaties om de eer.

Na het sporten is er voor liefhebbers de mogelijkheid om de EK-voetbalwedstrijd Denemarken-Nederland te kijken.
Pink Tournament in Nijmegen
Meer informatie en inschrijving: Gay Sport Nijmegen.