Terug naar overzicht

Roze Kwakoe op het Amsterdam Zuidoost Zomerfestival

Zondag 29 juli a.s. is het zo ver! De 3de editie van de Roze Kwakoe, op het Amsterdam Zuidoost Zomerfestival. Het zal in het teken staan van de kleurrijke Gay Community van Amsterdam. Van Holebi’s tot Transgenders.

De stichtingen Savo en Zami bundelen samen met PINKSTAGE en Eetcafe 100% Zuidoost hun krachten.
 
Stichting Zami gaat met hun talkshow 'Pinktalk' een gesprek met het publiek aan over zelfacceptatie en identiteit. Verschillende acts komen op het podium met o.a. Michael Blessed & Band, Bhaitak Ghana, Tranga Rugie, The Poetry Pusher en Mandan’s Dansschool.
 
Voor degenen die altijd al hebben willen dansen met stijl, fierce en attitude, kunnen een beginnersworkshop VOGUE volgen. Dit is DE danshype in de gay community scene.
 
A

how to lose weight fast

ls kers op de taart komt Mister Big Voice, Master of Soul, de winnaar van The winner is… Bryan B de dag afsluiten. The hosts van de dag zijn JNM The Naked MC & Lerone Tilborg en DJ Jordan Jahmal zorgt voor de hitjes.
 
Let's talk, mingle & dance… Let's be open & proud!
 
Roze Kwakoe
 
Roze Kwakoe is de dag op het Amsterdam Zuidoost Zomerfestival, die in het teken zal staan van homo’s, lesbienne’s, bisexuelen (holebi’s) en transgenders.
 
De sleutelwoorden zijn acceptatie, saamhorigheid, voorlichting en entertainment, die op een luchtige toegankelijke manier voor en door de ‘gay’ gemeenschap georganiseerd wordt.
 
De culturele ontmoetingsplek voor kleurrijke holebi’s en transgenders in Amsterdam.
 
[Bron: Roze Kwakoe]

zp8497586rq