Terug naar overzicht

Geef advies aan LHBT-jongeren!

MOVISIE en COC Nederland maken een website voor jongeren met LHBT-gevoelens. De site is vooral bedoeld voor die jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben als het even niet makkelijk gaat. We willen met de site de jongeren informeren over allerlei aspecten van het LHBT zijn en de drempel naar de hulpverlening verlagen wanneer dat nodig is. Op de website vinden de jongeren informatie over hoe je bijvoorbeeld omgaat met pesten. Of over hoe ga je het gesprek aangaat met je ouders over LHBT-gevoelens. Ook krijgen jongeren tips waar zij hulp kunnen zoeken.

Op de website willen we LHBT-volwassenen van diverse leeftijden aan het woord laten over hun leven in de vorm van een klein stukje tekst. Op deze

how to win back your ex

manier geven we jongeren met LHBT gevoelens een kijkje in de toekomst. Ook geven we ze een divers beeld van LHBT-ers.  We laten zien dat iedereen anders is en dat anders zijn oké is.

Ben jij lesbisch, bi, homo en / of transgender? En wil jij meedoen? Dan vragen we jou onderstaande vragen te beantwoorden. En heb je misschien een foto die je op de website geplaatst wil hebben? Dan ontvangen we die graag. Het stukje kan maximaal 200 worden zijn.  Je kunt tekst en eventuele foto mailen naar [email protected]

1.    Wat zou je aan lesbische, bi, homo en transgender jongeren mee willen geven? Welk advies heb je voor hen?
2.    Wat wil je vertellen over jouw leven? (bijv. wonen, werk, vrienden, relaties, huisdieren etc)

zp8497586rq