Terug naar overzicht

Transgendercafé in regio Twente-Achterhoek

COC Twente-Achterhoek start op 24 november a.s. met een ‘Transgendercafé’: een informele bijeenkomst voor transgenders die contact zoeken met andere transgenders in deze regio.

Geboren worden in een lichaam dat niet bij je genderidentiteit of -expressie past heeft enorme psychische, sociale en (verderop in het transitieproces) lichamelijke gevolgen. Om deze reden houden veel transgenders hun identiteit voor de buitenwereld verborgen. En dat terwijl contact met gelijkgestemden juist erg belangrijk is om je goed in je vel te voelen.

Met het Transgendercafé hoopt COC Twente-Achterhoek de eerste vast

www backyardaquaponics com

e gelegenheid in deze regio te kunnen bieden waar transgenders elkaar op een open en gezellige manier kunnen ontmoeten. Bij voldoende belangstelling organiseren we dit op regelmatige basis.

De aftrap vindt plaats op 24 november a.s. vanaf 19.00 uur ‘s avonds bij de Twee Wezen, Burg. Jansenplein 23-24 in Hengelo, een gezellige en veilige locatie met parkeerruimte dichtbij. Er is gelegenheid voor deelnemers om zich  om te kleden. Alle transgenders zijn van harte welkom!

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected].

[Bron: COC Twente-Achterhoek]

zp8497586rq