Terug naar overzicht

Landelijke Open Dag van ContrariO

Op zaterdag 30 november a.s. organiseert de christelijk LHBT-organisatie ContrariO haar landelijke Open Dag in Harderwijk. Deze dag heeft als thema ‘Christen en homo zijn: een feest ?!’

Jaarlijks organiseert ContrariO drie landelijke bijeenkomsten, met als hoogtepunt dit jaar de openbare landelijke dag in Harderwijk voor leden, hun familie, vrienden en belangstellenden.

Op de Open Dag luidt ContrariO het nieuwe jaarthema in: ‘Christen en homo zijn: een feest ?!’. Dit thema verwijst naar het 25-jarig bestaan van ContrariO in 2014, maar ook op het feest van het Lam waar christenen naar uit mogen zien. ContrariO gaat zich in het jubileumjaar verder richten op de eigen kijk op het leven, hoe kijk je zelf tegen je christen-homo-zijn aan en hoe kijkt je naaste en de maatschappij hier tegenaan.

De dag kent een ochtenddeel met onder andere een lezing over het jaarthema en een forumdiscussie. ‘s Middags volgt een informeler deel met workshops, waarin kan worden doorgepraat over het thema of over coming out/homoseksualiteit Voor ouders is er een workshop waarin een een ouder ervaringen kan uitwisselen met andere ouders. ‘s Avonds sluiten we met belangstellenden en (aspirant) leden de dag af met een diner.

 

ContrariO – Landelijke Open Dag
Datum:
zaterdag 30 november 2013 – inloop vanaf 10.30 uur
Locatie: Pretakerk, Busken Huetlaan 2 te Harderwijk
Zie de ContrariO-site voor het hele programma en aanmelding.

[Bron/Illustratie: ContrariO]