Terug naar overzicht

Transgenderclub verhuist naar Lellebel

De transgenderclub van COC’s Trans United is verhuisd van de Reguliersdwarsstraat naar de Lellebel aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.

De Lellebel bleek betere mogelijkheden, faciliteiten en ambiance te bieden aan de transgenderclub van COC’s Trans United, dan de oorspronkelijk locatie aan de Reguliersdwarsstraat. In dragbar Lellebel vinden al veel activiteiten plaats met en voor travestieten.

Bar Lellebel is te vinden aan de Utrechtsestraat 4 in Amsterdam.

Trans United organiseert met de Lellebel elke tweede en vierde zaterdag van de maand transgender café avonden. Op de eerste zondag van de maand is er een inhoudelijk programma. Zo is er op 8 maart van 15:00 – 20:00 uur de talkshow This is Love over liefde bij transgenders.

Kijk voor activiteiten in de Lellebel en voor informatie over Trans United op de Facebookpagina van COC’s Trans United. Heb je vragen over Trans United, neem dan contact op met BeyonG Veldkamp: [email protected].

De transgenderclub van Trans United ging van start op 18 juli 2014. Volgens initiatiefneemster BeyonG Veldkamp is het een plek voor transgenders, voor lesbiennes, homo’s, bi’s en alles wat daar tussen zit: “Het is een open minded club. Dus wees niet bevreesd en kom naar de Lellebel!”

[Bron/Foto: COC’s Trans United]

Foto – bijschrift: Initiatiefneemster BeyonG Veldkamp van COC’s Trans United bij het startschot van de transgenderclub in 2014

Het COC vecht voor LHBT-rechten. Vecht mee!