Terug naar overzicht

Buiten de Binary Dag in Nijmegen

Zaterdag 8 oktober a.s. wordt in Nijmegen voor de derde keer ‘Buiten de Binary’ georganiseerd door Transgendergroep Nijmegen. ‘Buiten de Binary’ is een symposium over ‘de ruimte buiten de hokjes’. Tussen man en vrouw, tussen hetero en homo, tussen seksueel en aseksueel.

buiten-de-binary-transgendergroep-nijmegen-8-oktober-2016-klein‘Buiten de Binary’ heeft opnieuw een vol programma met workshops, lezingen, films, debat en feest. Met achttien workshops is het aanbod zelfs groter dan ooit. De workshops vinden plaats in drie zalen. Het gaat over religie, polyamorie, meditatie. Er is een interview met Micha Meinderts over de vraag: Hoe schrijf je een eigen verhaal over je ervaringen als transgender? En er is een workshop improvisatiedans. Presentaties zijn in Nederlands en Engels.

BUITEN de BINARY 3

Datum: zaterdag 8 oktober 2016 – vanaf 10.30 uur tot 23.00 uur

Locatie: Roze Huis, St. Antoniusplaats 1 & Café  Marcus Antonius, St. Antoniusplaats 15 in Nijmegen

Het Roze Huis is rolstoeltoegankelijk, Marcus Antonius niet. Neem contact met de organisatie op voor meer informatie over toegankelijkheid.

Zie HIER voor meer informatie over het programma.

[Bron/Illustraties: Transgendergroep Nijmegen]

Het COC vecht voor LHBT-rechten. Vecht mee!