Terug naar overzicht

Buiten de Binary Dag in Nijmegen

Zaterdag 5 oktober 2019 organiseert de Transgendergroep Nijmegen voor de 6de maal ‘Buiten de Binary’ – een dag vol workshops, lezingen, films, debat en meer over de ruimte buiten de hokjes.

Om die ruimte te onderzoeken, namen te geven en die namen weer uit te gummen, en vooral om die ruimte te vieren.Kom langs en ontdek de veelzijdigheid en veranderlijkheid van seksualiteit, gender, verlangen, fantasie, uiterlijk, innerlijk, lichaam, identiteit en de rest. En breng je eigen veelzijdigheid mee natuurlijk!

Want duidelijkheid is vaak best wel lekker – bijvoorbeeld om te weten of je een cola of een biertje krijgt, met of zonder ijs. Maar mensen zijn zelden zo duidelijk, en als we mensen in duidelijke hokjes proberen te duwen gaat er veel verloren. Tussen man en vrouw, tussen hetero en homo, tussen seksueel en aseksueel, tussen alle hokjes zit ook nog wat, de ruimte van… nou ja, van al het andere.

BUITEN de BINARY DAG

  • Datum: zaterdag 5 oktober 2019 – 10.30-22.00 uur
  • Locatie: Roze Huis – St. Anthonisplaats 1 (& 15) te Nijmegen
  • Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig!

Het programma volgt binnenkort op de Facebookpagina en website van Transgendergroep Nijmegen.

[Bron/Illustratie: Transgendergroep Nijmegen]

Het COC steunt LHBTI’s – Steun jij het COC?