Contact formulier en veel gestelde vragen

De veelgestelde vragen van dit moment

Hoe download ik mijn digitale ledenpas?

Ik wil maandelijks vast doneren, hoe kan ik dat doen?

Je kunt dat doen via de donatiemodule op deze website. Maar voor de wat grotere donaties raden we je aan om een periodieke schenkingsovereenkomst aan te gaan, want dat levert je een fiscaal voordeel op. Alle informatie daarover vind je op deze pagina.

Ik wil mijn donateurschap opzeggen

Natuurlijk vinden we het erg jammer als je opzegt, maar je kunt op elk moment je steun aan het COC stoppen. Vul het contact formulier in. Mocht je suggesties hebben om ons werk beter te doen, vermeld dit dan!

Ik wil mijn gift aftrekken van de belasting. Kan dat?

Het COC is een organisatie met een ANBI-status. Dit houdt in dat we ons als Algemeen Nut Beogende Instelling inzetten voor de samenleving. Giften voor ANBI’s zijn – vanaf een bepaalde drempelwaarde – van je inkomstenbelasting aftrekbaar. Het is overigens ook mogelijk een periodieke schenkingsovereenkomst met het COC aan te gaan en dan is geen drempelbedrag van toepassing. Je leest hier hoe je zo voordelig kunt schenken aan het COC.

Wat gebeurt er precies met mijn contributie?

Het COC zet zich in voor iedereen in de lhbti+-gemeenschap. Met jouw contributie maak je het werk van COC mogelijk, regionaal, nationaal en internationaal. Van het gewone en gereduceerde tarief ontvangt COC Nederland 40% en de regionale COC-vereniging 60%.

Staat je vraag er niet tussen?

We helpen je graag verder! Neem hier contact met ons op.

Contact formulier

Kun je de informatie toch niet vinden of wil je wijzigingen doorgeven, vul dan onderstaand formulier in!